Stalak za pršut 'Classic' Inox & crni granit ili brački kamen

Opis

Naš najpopularniji stalak za pršut. Postolje je iz masivnog crnog granita ili bračkog kamena, a prihvati za pršut iz najkvalitetnijeg poliranog Inox-a. Kvaliteta je prepoznatljiva u svakom detalju. Rezanje pršuta na ovom stalku je pravo zadovoljstvo. Na dnu se nalaze protuklizne gume koje povečavaju stabilnost i štite podlogu na kojoj je postavljen. Besplatna dostava u sve dijelove Hrvatske.

1000,-Kn 795,- Kn

Najpopularniji stalak za pršut

Masa praznog stalka je 12,5kg, dužina: 60cm, širina: 30cm, visina: 16cm. Izuzetno jednostavan za korištenje. Rezanje pršuta ili šunke na ovon stalku je pravo zadovoljstvo. Zbog svoje mase vrlo je stabilan a kako je izrađen od Inoxa jednostavan je za održavanje. Postolje:crni granit - Nero Assoluto ili brački kamen -Sivac, polirano; ručke / prihvati Inox W.Nr. 1.4301, polirano

(2) Reviews

Laura
6.11.2016.

Stalak sam kupila za poklon. To je bio pun pogodak. Izgleda super, pršut se reže super, svi su se oduševili. Kad tražim izuzetan poklon znam gdje se javiti. Hvala.

Ivica
12.2.2018.

Pršut rezan na mesoreznicu - nije mi to to. Tek ručno rezani daje onaj puni okus. Ovaj stalak je prava stvar. S njim je tek pršut - pršut a gušt pravi. Super mi je šta je crni kamen pa je održavanje još jednostavnije.